In dit geval is 'ons' ik.  Ik schrijf wel in de we vorm, omdat 'we' het nooit helemaal alleen doen. 

De website is ontstaan, vanuit de behoefte van de kant van de locatie houder. Wij hebben zelf een kleine locatie die gespecialiseerd is in de verhuur van arrangementen, eigenlijk op maat gemaakte feesten. Wij liepen tegen het probleem aan, dat het niet makkelijk is om gevonden te worden, zonder dat het een hele boel geld kost. Overigens vinden wij het geen probleem om geld te betalen aan marketing of reclame, maar je hoopt dat daar dan wel iets uit voort vloeit. We hebben zelf pogingen gewaagd met Facebook advertenties en Google adwords, langs de weg gestaan met borden en posters. Wat zeker allemaal helpt, maar niet gelijk. Nu dachten wij: ,,zou het niet handig zijn, dat al deze locaties vindbaar zijn op een platform, waar het overzichtelijk is voor de bezoeker en het niemand wat hoeft te kosten." Hierop vooruit bordurend zijn wij met deze website gestart en zal zich blijven door ontwikkelen naar de wensen van de bezoekers, locatiehouders en die van ons.

Uiteraard doen wij het niet voor niets en zal er verdient moeten worden. Dit willen we niet neerleggen bij de locatie zoeker van de website, want die moet vrijuit de geschikte locatie voor zijn feest vinden. Ook willen wij dat locatiehouders niet gelijk de kosten in worden gejaagd met maandelijkse abonnementen. Daar hebben wij zelf ook een hekel aan, dat je vast zit aan een abonnement en niet duidelijk is wat je er precies voor krijgt. Nu hebben wij verzonnen dat er betaald wordt per geaccepteerde aanvraag. Accepteert de locatiehouder de aanvraag niet, dan kost het dus niets. Dan blijven wij u nog steeds gratis promoten! 

Vanuit wie we zijn, hebben we een kleine uitleg gegeven van wat we precies doen en zijn. Opmerkingen en of vragen die mogen altijd.

info@feestlocaties.net